Beszélő Szolárium:

- Üdvözli a vendéget, elmagyarázza a gép kezelését, a napozóidő   végén elköszön a vendégtől.

- CBS dekorfény (cyber blue sky)

- Ellipszis forma Az egyetlen TÖKÉLETES barnulás. A test minden        pontjától egyenlő távolságra

- Beépített sztereó hangfal

- Ventilátor

- Üzemóra számláló

- Utóhűtés állító

- Tükörreflektor

- Professzionális gyorsbarnító turbócső      

Zöld színterápia és barnulás a természet erejével.

Méltán állíthatjuk, hogy a SKIN ANGEL BIO GREEN szoláriumcső a szolárium kultúra új korszakába lépett. 

A menő szolárium ahol ki is próbálhatja!

A tavaszi napfényhez hasonlóan, az új zöld bio green is finoman barnítja bőrünket. Komoly technológiai fejlesztés eredményeképpen a Black Care Kft. egy olyan újdonságot mutat be, amellyel kíméletesen barnítva élvezhetjük a különleges hatásokat.

                                                                                

 A ZÖLD BIO SZOLÁRIUMOK HATÁSAI:

 - TERMÉSZETESEN ARANYBARNA ÉS RAGYOGÓ SZÍN

 - BIO POZITÍV HATÁS, D-VITAMIN TERMELŐDÉS TERMÉSZETES ÚTON

 - KÖZÉRZET JAVULÁS

 - TESTI-LELKI FELTÖLTŐDÉS

 - EGYENSÚLYBA HOZ


A ZÖLD SZÍNTERÁPIÁRÓL:

Előfordul olykor, hogy erőtlennek és kedvetlennek érzi magát? A színek alapvetően fontosak a test és a lélek számára és hangulatunkra, tudatunkra is hatással vannak. A színek energiák. Minden egyes színnek külön hullámhossza és frekvenciája van.

A szemünk ezeket színnek látja, de bőrünk is érzékeli a különböző hullámhosszokat, így egyéb biológiai hatások érhetők el. Ennek következtében érezhetjük úgy, hogy nemcsak vizuálisan hat, hanem a bőrön keresztül a tudatunkra is. A zöld a szívcsakra, a szerelem, a lendület, a zsendülő, új élet, a magabiztosság, a termékenység, a remény és az egyensúly színe.

Az első szoláriumcső termékcsalád kizárólag az új Európai Uniós szabványnak megfelelő 0,3 W/m2 határérték teljesítését tűzte ki célként úgy, hogy a vendégek barnulási igényeit minden tekintetben kielégítse.

A SkinAngel szoláriumcső termékcsalád kifejlesztéséhez hozzájárult a Philips cég szoláriumozás területén szerzett sok évtizedes tapasztalata, illetve a napfény és a szolárium fény közérzetre gyakorolt pozitív hatásait feltáró tudományos kutatások eredménye is. A SkinAngel szoláriumcsövek így bizonyítottan a napozás igazi, eredeti élményét biztosítják vendégei számára.

Az új SkinAngel szoláriumcső gyengéd a bőréhez és vonzó külsőt biztosít, miközben természetes, napbarnított bőrszínt érhet el. Szolárium stúdiókat üzemeltető partnerek tapasztalatai alapján, a vendégek bőrfeszülés, bőrpír és a nap káros sugarai nélkül barnultak. A SkinAngel szoláriumcsövekkel most az Ön vendégei is maradéktalanul élvezhetik a biztonságos napozás előnyeit.

AZ EREDMÉNY- Egészségtudatos és biztonságos barnulás, szabályozott kereteken belül. A SkinAngel szolárium csövek használata meggátolja a veszélyes leégést, nem alakul ki fájdalmas bőrpír, ezért fehér bőrűek is biztonsággal használhatják. Nem szárítja és feszesíti a bőrt, jelentősen mélyebb, és tartósabb barnulást eredményez. Egyidejűleg a szoláriumozás BIO POZITÍV hatásai is fokozottan érvényesülhetnek:

A D-vitamintermelődés növekszik, immunrendszerünk erősödik, csökken számos betegség kockázata, nő az antidepresszáns hatás.* (* Dr. Nicolai Worm: „ A gyógyító D – Hogyan véd meg a napfényvitamin a szívinfarktus, a rák és más civilizációs betegségektől” című könyvéből, 2009.)

                                                      


Pipere Szépségszalon

Copyright © 2014. Minden jog fenntartva.