-Kozmetikai masszázs hatásai:

A kozmetikai masszázs általában arc és dekoltázsmaszírozásból áll. A masszázs hatására a bőrben létrejövő vérbőség fokozza a szövetek biológiai aktivitását. A rendszeresen végzett masszázs a bőr rugalmasságát, feszességét sokáig megőrzi, az öregedési folyamatokat késlelteti illetve lassítja. A vérkeringés lokális fokozása jó hatású a bőr mirigyeinek működésére is. A masszázs mechanikai ingerei reflexes úton értágulatot okoznak az izmokban is, javul az izmok oxigén és tápanyagellátása, gyorsul a bomlástermékek a tejsav elszállítása. A rendszeresen végzett masszázs javítja az izmok kondícióját, késlelteti illetve csökkenti az öregedéssel járó izomtónus csökkenést. A masszázs az érzőidegeken keresztül az idegrendszerre is hat. Megfelelő pontokon alkalmazott nyomás az egész szervezetre nyugtató hatású.


- Ultrahangos kezelés:

Az ultrahangos hullám több milliméter mélyen lehatol a szövetekbe és hatását ott fejti ki. Elősegíti a hatóanyagok felszívódását, amit azzal ér el, hogy mechanikai hatása révén mint egy szétrázza, meglazítja a bőr felületén található szaruréteget. Az ultrahang hő hatása következtében az erek kitágulnak a mechanikai és kémiai hatások pedig fokozzák a sejt membrán átersztő képességét és serkentőleg hat a kollagén anyagcserére. Kúraszerű alkalmazása ajánlott.


3D műszempilla:

Szálanként, különböző hosszúságú szálak saját szempillánkra kerül felhelyezésre. A szempillák ettől az eljárástól dúsabbá, hosszabbá, a szemek kiemeltebbekké válnak. Ezzel a technológiával természetes szempillahatás érhető el. Felhelyezése speciális ragasztásos módszerrel, saját szempillánkra kerül fel, melynek tartóssága szempillatipustól függően átlagosan 1 hónap. Ellenáll a víznek, napi igénybevételnek, viselete kényelmes, nem irritáló. Felrakott 3D-s műszempilla ritkulása esetén pót töltést alkalmazunk. A szálak hosszúsága egyénileg választható.

Mindezek mellett arckezeléseket (tini,nagykezelés), bőrápolást, hatóanyagos pakolást, sminkelést (hétköznapi, alkalmi), depilálást(gyantázást) is végzünk.

Keress fel minket és kényeztesd magad kozmetikánkban és garantált a felfrissülésed!
Pipere Szépségszalon

Copyright © 2014. Minden jog fenntartva.